Vásárlási információk

Vásárlás menete

Az oldalon regisztráció nélkül és regisztrációval is lehet megrendelést leadni. Regisztrált megrendelőként bejelentkezve követheti aktuális rendelésének állapotát, láthatja korábbi megrendeléseinek adatait, kezelheti számlázási és szállítási címeit. Regisztrálni, majd bejelentkezni a Fiókom menüpontra kattintva lehet.

Vásárláshoz a Termékek menüpontra kattintva megjelennek az elérhető termékek. A termékre kattintva megjelenik az adott termék részletes leírása, ismertetése. Ha úgy dönt, hogy a terméket megvásárolja, akkor egy kattintással a kosárba teheti. A vásárlás során kiválasztott termékeket bármikor megtekintheti a Kosár menüpontra kattintva.

A rendelés véglegesítéséhez vagy a Kosár tartalmának megtekintésénél, vagy a menüben kattintson a Pénztár gombra. A rendelési oldalon adja meg nevét, a szállítási címet és elérhetőségeit (telefonszám, e-mail). Ezután ellenőrizze a rendelésben szereplő termékeket, darabszámokat, termékárakat, szállítási költséget, és ha rendben találja, kattintson a Megrendelés elküldése gombra.

A megrendelés beérkezését követően tájékoztató e-mailt küldünk, melyben értesítjük, hogy megrendelését tudjuk-e teljesíteni.

Fizetés és szállítás

A megrendelt terméket futárszolgálat viszi házhoz. A kiszállítás Magyarország egész területére ingyenes.

Fizethet:

  • utánvéttel a csomag átvételekor,
  • bankkártyával előrefizetéssel (PayPal).

Adatok kezelése

A webáruház biztonságos SSL kapcsolaton keresztül érhető el. Böngészője címsorában ellenőrizze, hogy a weboldal címe (bobbinkreativ.hu) előtt látható egy zárt lakat ikonja és a https:// előtag. Ha igen, akkor a böngészője biztonságos kapcsolaton keresztül kommunikál a webáruházzal , és adatai nem kerülhetnek ki a rendszerből.

Elállás joga

Az Európai Unió területén, így Magyarországon is, a webáruházakban vásárolt termékek esetén a vásárló a termék kézhezvételétől számított 14. naptári napig indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, visszaküldheti a megrendelt termékeket. Ha a vásárló jelzi az eladó felé, hogy eláll a vásárlástól, akkor a megrendelt terméket 14 naptári napon belül köteles sérülésmentes állapotban, saját költségén visszajuttatni az eladóhoz. A vásárlás összegének visszatérítése azután történik, hogy a termék visszakerül az eladóhoz.

Elállási szándékát az info@bobbinkreativ.hu e-mail címen jelezheti. A levélben tüntesse fel pontosan a rendelésazonosítót, a visszaküldeni kívánt terméket, illetve a pénzvisszafizetés módját (banki átutalás, postai csekken)!

Az elállási jogról részletesen lásd az Európai Fogyasztói Központ magyar nyelvű honlapját:

http://magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog.html

Elérhetőségek

Email: info@bobbinkreativ.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/bobbinkreativ

Messenger: https://m.me/bobbinkreativ